Yoga en Ayurveda dag

Yoga & Ayurveda Dag

Op 30 januari 2016 komt Liese van Dam naar yoga-oase de Worp te Deventer.

Yoga en Ayurveda zijn zusterwetenschappen en van oudsher nauw met elkaar verbonden. Ayurveda ziet ieder mens als een uniek wezen en wat iemand in balans brengt en houdt is tevens uniek. Yoga is altijd onderdeel geweest van de integrale benadering van Ayurveda waarin gestreefd wordt naar optimale gezondheid in lichaam en geest.
In deze dag workshop leer je de principes van de Ayurveda en hoe je deze kunt toepassen in yogahoudingen en ademhalingsoefeningen. Ervaar zelf het effect van verschillende benaderingen en leer hoe je jouw yogabeoefening kunt verdiepen met eenvoudige aanpassingen. Deze workshop is een combinatie van theorie en de praktische toepassing daarvan.

Liese van Dam is Ayurvedic Practitioner en yogadocent. Zij geeft lessen, lezingen en workshops op het gebied van Yoga, voeding en leefstijl. Liese heeft een praktijk voor Ayurveda in Utrecht waar ze consulten en behandelingen geeft en als docent voeding en yoga is zij verbonden aan de Academy of Ayurvedic Studies. In haar lessen legt Liese de verbanden tussen de klassieke Ayurveda en yoga beoefening, geeft ze handreikingen hoe deze toe te passen in een moderne leefstijl en hoe gebalanceerd leven een fun practice kan zijn voor lichaam, geest en hart.

De dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Lunchpauze van 12.30-13.30 uur
Marja maakt een heerlijke Ayurvedische soep. Evt. kun je een wandeling maken in het prachtige park.

Kosten zijn € 65,-
Opgave Marja@lechapeau.nl www.yogadeworp.nl
Je krijgt dan van Liese een factuur toegestuurd.
Na betaling is je inschrijving definitief.

 

Geplaatst in: blog