Yogastroom

Namaste

Hierbij laat ik je weten dat Monique de Bruin op dinsdagochtend yogales gaat geven
Misschien  weet je iemand die graag op een ochtend les heeft
Hartelijke groet
Marja

Yogastroom op de dinsdagochtend!

Voor wie graag yoga doet of er mee zou willen beginnen, maar liever niet nog een avond in de week weg is, kan vanaf dinsdagochtend 7 maart in de yoga-oase aan de Worp terecht. Het zijn gevarieerde lessen met afwisselend rustige en iets meer dynamische oefeningen. Het is geschikt voor alle leeftijden, dus kom gerust eens meedoen.

De lessen vinden plaats in een klein groepje, zodat er voor iedereen aandacht is. Je draagt gewoon comfortabele kleding, waarin je vrij kunt bewegen.

De lessen worden gegeven door Monique de Bruin. Zij heeft de 4-jarige yogadocentenopleiding Amitabha afgerond en daarnaast heeft zij jarenlang les gevolgd bij Marja Berntssen van Yoga De Worp, in wiens yogaruimte de ochtendlessen zullen worden gehouden.

Voor meer informatie kun je kijken op www.yogastroom.weebly.com en sinds kort is yogastroom ook op Facebook te vinden, waar alvast een aantal oefeningen voor thuis zijn te vinden.

Je bent van harte welkom om een les te volgen. De thee staat klaar om 10.15 uur en de les zal beginnen om 10.30 uur en eindigen om 11.45 uur.

De proefles is gratis en een 10-rittenkaart kost €  90,-.  Graag van tevoren aanmelden via de site of een mailtje naar Monique de Bruin: vanmonique@hotmail.com.

 

 

 

 

Geplaatst in: blog